Werken bij van Maanen

Sinds kort werk ik bij Meesterbakker van Maanen. Ik heb nu vier keer hier gewerkt en het bevalt mij echt heel goed. Ik was weggegaan bij de C&A, omdat ik geen uitdaging kreeg. Maar hier is dat juist elke dag weer! Benieuwd hoe het precies is? Lees snel verder.


Eergisteren had ik mijn vierde werkdag. Mijn vaste werkdag is de zaterdag en ik heb vrij onregelmatige tijden. We krijgen altijd een week van te voren het rooster opgestuurd via de mail en dan kan je zien wat je tijden zijn. Echt heel fijn geregeld.

Het werk zelf is best intensief. Je bent vaak de hele tijd bezig met klanten helpen en er zit niet echt een stop op. Klinkt heel zwaar (is het ook), maar het is wel leuk zwaar en als je eenmaal bezig bent is het erg leuk werk. Ik vind het nog steeds lastig om dingen te herkennen. Gelukkig wordt ik altijd geholpen door mijn collega's of zelfs door klanten. Echt top! Het is echt fijn dat ik hier een uitdaging heb en ik denk ook niet dat het minder intensief gaat worden of zoiets, alleen makkelijker (qua herkennen en snel werken).

Wat trouwens ook heel nice is, is dat de bakker bij mij op minder dan vijf minuten fiets afstand zit vanaf mijn vaders huis en tien minuten fietsen vanaf mijn moeders huis.

Waar werken jullie momenteel en lijkt jullie het bakkerswerk wat? Laat een reactie achter!

Liefs, Mariette

0 comments:

Post a Comment