Friday: filmnight

Ola people!

Voor mij en waarschijnlijk vele anderen betekend vrijdag filmnight!
Gezellig met vriendinnen op de bank zitten met een bak popcorn, een lekkere warme deken, frisdrank en een frisse dosis fun and happiness!
Voor deze vrijdag heb ik vier erg leuke films uitgekozen (al zeg ik het zelf):

Black Swan
Monte Carlo
Eclipse
Gooische vrouwen de film


Black SwanMet o.a. : Natalie Portman, Mila Kunis en Vincent Cassel
Tijdsduur: 108 minuten
Genre: Drama en thriller

Balletdanseres Nina (Natalie Portman) maakt deel uit van een balletgezelschap waarbinnen hevige concurrentie heerst. De belangrijkste danseres van dat moment, Beth (Winona Ryder), staat op het punt om te vertrekken en iedereen wil haar plaats innemen, te meer daar zij tot dan toe een hoofdrol vertolkte in het populaire Zwanenmeer-ballet van Tsjaikovski. Volgens artistiek leider Thomas Leroy (Vincent Cassel) heeft ze zeker talent, maar mist ze het één en ander op het mentale vlak. Ook moet ze afrekenen met haar speelzieke rivale Lily (Mila Kunis) wil zij een kans maken om de hoofdrol te gaan vertolken.
(Bron:
www.moviemeter.nl)

Monte Carlo
Met o.a. : Selena Gomez, Leighton Meester en Cori Montheith
Tijdsduur: 109 minuten
Genre: komedie

Drie jonge vrouwen zijn op vakantie in Parijs. Als één van de vrouwen wordt aangezien voor een lid van het Britse koningshuis, belanden ze in Monte Carlo
Na het behalen van haar middelbare school diploma besluiten Grace en haar beste vriendin Emma om al hun spaargeld te verzamelen en eindelijk hun droomreis te gaan maken naar Parijs. Helaas worden Grace en Emma op hun trip vergezeld door de bekrompen stiefzuster van Grace, Meg.
Eenmaal aangekomen in Parijs besluit het drietal de suffe tour met bezienswaardigheden even te ontvluchten en onder te duiken in de lobby van een 5-sterren hotel. Grace wordt hier echter per ongeluk aangezien voor een verwende Britse socialite.


Voordat de drie meiden de kans krijgen om hun ware identiteit te onthullen, raken ze verzeild in een wervelwind van paparazzi, privé-vliegtuigen, haute couture kleding, sprookjesachtige romances en een vakantie in Monte Carlo, die ze nooit meer zullen vergeten...
(Bron: www.pathe.nl)


Eclipse
Met o.a. : Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene en Nikki Reed.
Tijdsduur: 121 minuten
Genre: Horror, romantiek, teen film, thriller
Bella moet kiezen tussen haar vampiervriendje Edward en weerwolf Jacob, terwijl de familie Cullen zich ook moet weren tegen een nieuwe aanval van Victoria en haar leger vampieren

Bella Swan (Kristen Stewart) is opnieuw omringd door gevaar als Seattle wordt verwoest door een opeenvolging van geheimzinnige moorden en een kwaadwillige vampier die haar zoektocht naar wraak voortzet. In het midden van dit alles wordt zij gedwongen om tussen haar liefde voor Edward (Robert Pattinson) en haar vriendschap met Jacob (Taylor Lautner) te kiezen, wetend dat haar besluit de potentie heeft om de eeuwige strijd tussen vampier en weerwolf opnieuw aan te wakkeren.
Met haar eindexamen op komst, wordt Bella geconfronteerd met het belangrijkste besluit van haar leven.
(Bron: www.pathe.nl)

Gooische vrouwen de film
Met o.a : Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser, Lies Visschedijk en Peter Paul Muller
Tijdsduur: 105 minuten
Genre: komedie en drama
In het Gooi verlopen de levens van de vier vriendinnen alles behalve soepel.
Cheryl’s man, Martin, wordt weer behoorlijk afgeleid door ander vrouwelijk schoon. Claires dochter en dus ook haar kleinzoon vertrekken naar Burkina Faso voor drie jaar. Roelien is van slag omdat ze een bejaarde heeft geslagen en tot overmaat van ramp besluit Vlinder bij haar vader te gaan wonen, omdat ze haar moeder een slet vindt.
De dames zijn hard toe aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk. Eenmaal daar realiseren ze zich hoe belangrijk vriendschap eigenlijk is.

Wat zijn jouw favoriete films om te zien met vriendinnen? Laat een reactie achter!

Liefs, Mariette

0 comments:

Post a Comment