Musthaves for this season!

Ola people!

Voor elk seizoen heb je wel musthaves. De dingen die je echt niet kan missen. De spullen waarvan je denkt als je ze niet hebt: 'oh my gosh why didn't I buyed it before? Now it's all sold...' Het zijn ook de dingen waarvan je denkt dat je het stiekem niet nodig zult hebben omdat je wel ook wel zonder het seizoen kan overleven maar later kom je er toch achter dat je toch wel voor schut staat zonder.

Ik heb voor jullie een aantal dingen geselecteerd waarvan ik denk dat je echt niet zonder kan. Het zal mij niks verbazen dat jullie van sommige dingen denken: 'waar haalt ze dat nou weer vandaan?' Of: 'waarom zou ik dat in vredesnaam ooit dragen?' Het kan natuurlijk allemaal maar dit is mijn mening en als je later merkt dat je het toch wilt maar het is uitverkocht: please don't blame me!

1. Een goede warme, winddichte, regendichte en fashionable herfst/winter jas
ASOS houtje touwtje jas 108,97
ASOS parka 96,15
2. Een mooi, warm, geen wind doorlatend, lekker zittend vest

H&M vest 29,95
H&M vest 29,95
3. Een handige tas die alle weersomstandigheden overleefd
Petrol shopper 129,90Abro shopper 229,95
4. Lekker warme laarzen die niet alleen maar warm zijn maar ook leuk
Högl laarzen 134,95
Mery laarzen 129,95
5. Trendy scarf om toch dat leuke truitje met die lage hals te kunnen dragen
EDC by Esprit scarf 12,95
Surface to air scarf 129,95

Zoals je wel kan zien houd ik wel van de duurdere merken. Helaas heb ik het geld er niet voor maar ik vind het super om naar te kijken. Misschien kunnen jullie een perfecte look a like vinden voor very cheap!


Wat vinden jullie van mijn musthaves? Staat er iets niet bij wat er wel bij hoort en wat vinden jullie van de wat duurdere merken? Laat een reactie achter!

Liefs, Mariette


0 comments:

Post a Comment