Finale So you think you can dance!

Ola people!

Gisteren was natuurlijk de finale van So you think you can dance! Van de 18 finalisten die door waren naar de liveshows waren er 4 over: Anna, Meysam, Nina en Anthony. Het leuke aan deze finale was, vond ik dan, dat Birdy kwam optreden! De jonge zangeres uit Engeland had haar grote hit Skinny Love gezongen waar Nina en Anthony ook al eerder op gedanst hadden. 
Er waren totaal wel 6 verschillende dansen gedaan: Meysam en Anna met de rumba, Nina en Anthony met de tango,  Meysam en Nina met een moderne dan en Anna en Anthony met een hiphop lyrical. Ook waren de mannen samen te zien in een  fast-choreografie en de dames lieten hun jazz skills zien.
Dit waren de finalisten:
Nina en Anthony

Anna en Meysam
Steeds viel er iemand af, eerst Anthony. Nadat Anthony was afgevallen moest iedereen nog een keer een solo doen.
Na Anthony viel de tweede man af, Meysam. Toen waren er twee dames in de finale: Anna en Nina. Allebei deden ze nog een spetterend duel maar daarna lag alles vast... De stemmen waren geteld. Eerst natuurlijk ouderwets rtl-achtig uitstellen maar toen was het duidelijk: de winner is........................... NINA!!
De kleinste danseres was dol gelukkig (logisch) en ik ben heel erg benieuwd of we haar nog veel gaan zien in de danswereld.

Wat vinden jullie van Nina als winnares, terecht? Of hadden jullie iemand anders zien winnen? Laat een reactie achter!

Liefs, Mariette

0 comments:

Post a Comment