Let's talk about: Suri Cruise

Ola people!

Some people know Suri en some people don't. Wie is Suri Cruise? Een blogger, presentatrice, actrice of misschien een zangeres? Mais no! Suri Cruise is het dochtertje van Tom Cruise (ja die famous acteur) en Katie Holmes. Suri is maar liefst 5 jaar en een veel besproken dame in o.a. the fashion industrie. Waarom wil je in hemelsnaam praten over een klein kind van 5? Zou je misschien denken. Het leuke aan Suri Cruise is (vinden veel mensen) dat ze ondanks haar leeftijd een geweldige kledingstijl heeft! Are you looking with huge eyes to your computer? Yes it's true. Suri Cruise heeft zelfs een blog geweid aan haar: suricruisefashion.blogspot.com .

Het rare aan dit schattige meisje is dat ze als sinds haar 3e op hakken loopt! Haar ouders zeggen ook dat Suri zelf haar eigen kleding uitkiest om al vroeg een stijlgevoel te ontwikkelen. De Britse media kunnen ons vertellen dat de kleine meid een schoenencollectie heeft ter waarde van 150.000 dollar (!). Omgerekend is dit 102.375 euro. Een belachelijk hoog bedrag vind ik zelf. Louboutin heeft zelfs speciaal op maat gemaakte hakken voor haar ontworpen!
Dit is omdat haar lieve moeder een grote fan is van hem. Wat ik ook echt absurd vind is dat haar garderobe wordt geschat op een waarde van 3,2 miljoen dollar. (Ofwel 2,18 miljoen euro). Maar dat is op zich ook wel een beetje logisch met alleen maar peperdure merkkleding, schoenen en accessoires...

Ik heb op internet nog naar een aantal foto's gekocht van dit schattige meisje. Ben je ook zo benieuwd? Kijk dan vooral verder.


Ik vind Suri Cruise wel een schattig meisje, het jammere is alleen dat ze al hakken draagt (zo slecht voor je voeten) en dat ze niet gewoon een kleuter kan zijn van 5 die speelt met haar barbiepoppen als haar ouders gaan shoppen.

Wat vinden jullie van Suri Cruise, is ze een waar fashion icon of niet? Laat een reactie achter!

Liefs, Mariette

0 comments:

Post a Comment