New program: The Face

Ola people!

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal al gezien hebben op tv komt er een nieuw programma: The Face. Dit programma gaat eens een keer niet over "het nieuwe talent zoeken" maar beter worden in dat wat je al bent, namelijk modelling! Ik vind het heel erg leuk dat dit programma komt omdat je dan niet weer die eeuwige talentenshows hebt.
Op RTL staat als promo:

Modellencontest in real life!

RTL 5 start een nieuwe modellencontest voor meisjes én jongens: The Face.
De deelnemende modellen zijn geen beginnelingen; ze hebben al ervaring én potentie om ver te komen. The Face is voor hen dé manier om de wereldtop te bereiken, met de oerhollandse Doutzen Kroes en Mark van der Loo als grote voorbeelden.

Real life opdrachten.Vanaf de allereerste dag gaan de geselecteerde modellen aan de slag in de spannende wereld van fashion en beauty. De opdrachten die zij krijgen zijn niet fictief maar echt. Dit betekent naar echte castings, catwalkshows en fotoshoots. Kortom: the real thing!

Werken aan je portfolio.De modellen in The Face hebben een duidelijke missie: zij moeten zo veel mogelijk jobs scoren. Want hoe meer jobs, hoe groter je portfolio. Om dit voor elkaar te krijgen gaan de modellen de strijd aan met hun medekandidaten, maar ook met modellen van andere buro’s.

Coaches.
De modellen worden hierbij intensief en persoonlijk begeleid door bekende professionals uit de internationale fashionscene. Met behulp van deze coaches zullen de modellen het allerbeste uit zichzelf halen. En dat is hard nodig want de kandidaten strijden niet alleen om de prestigieuze titel “The Face” maar ook om een internationaal contract.

Word jij The Face? Meld je aan!
Als internationaal model ben je het gezicht van de fashion industry. Ben jij klaar voor je grote doorbraak? Ben jij een meisje – of jongen – met modellen potentie én ervaring? Meld je dan NU hieronder aan, en misschien word jij wel…The Face! (Onderaan stond dan een link waar je je kon aanmelden) Mijn zusje zei al voor de grap dat ik mee moest gaan doen met The Face of Holland's Next Topmodel maar dat zie ik nog niet zo zitten. Ik geloof ook niet echt dat ik uberhaupt geselecteerd zou kunnen worden... Ik zou liever willen meedoen met Project Catwalk!

Wat vinden jullie van het nieuwe programma en wil je misschien wel meedoen? Laat een reactie achter!

Liefs, Mariette

0 comments:

Post a Comment