What to do with: Valentijnsdag!

Ola people!


Vandaag is het de dag dat je je vriendje (of vriendinnetje) even extra in het zonnetje mag zetten. Het is namelijk Valentijnsdag! Ik denk dat bijna ieder stelletje wel wat speciaals vandaag gaat doen en daarom ga ik juist tips geven voor the singles.


- Bel single vriendinnen op en ga met z'n allen een gezellig beautydagje doen. 
- Heb je een vriendin of vriend die je al heel lang niet meer gezien hebt? Bel hem/ haar op en ga samen gezellig de stad in om iets te drinken of gewoon lekker te shoppen, kan je meteen bijpraten.
- Houd een eigen beautydagje! Pak alle nagellak die je hebt en lak je nagels in allemaal verschillende kleurtjes, lekker vrolijk én je bent wel even bezig... Je kan ook een lekker lange douche of bad nemen vandaag en je huid even lekker te verwennen om een maskertje te nemen of jezelf grondig te scrubben. Let wel op dat je het niet te hard doet!
- Pak je fotocamera en ga naar buiten. Als het lekker weer is en het zonnetje schijnt kan je mooie tegenlicht foto's maken en het licht is dan sowieso erg mooi. 
- Als je veel gespaard heb kan je vandaag even lekker los gaan, thuis met online shoppen of ga zelf de stad in om het daar te terroriseren!
- Doe gezond, maak een smoothie (wow, dat klinkt echt als zo een slagzin...). Op internet kan je echt talloze recepten vinden voor heerlijke smoothies.
- Schrijf lekker veel artikelen voor. Ik vind dit zelf (wanneer dan ook) heel fijn om te doen. Zo hoef je, als je bijvoorbeeld een hele week niet thuis bent, niet te stressen of er wel iets online komt.
- Ga vandaag lekker de sportschool in of goedkoper: hardlopen! Het is bewezen dat als je sport dat je dan gelukkiger bent dan als je niks doet.
Bron: Weheartit.com
Zo, dit waren wel weer even genoeg tips voor de single ladies onder ons. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben!


Vieren jullie Valentijnsdag met jullie vriendje (of vriendinnetje) en als je single bent, wat doe je op een dag als vandaag? Laat een reactie achter!


Liefs, Mariette

0 comments:

Post a Comment