Kerstvakantie: what can you do?

Ola people!


Heerlijk vandaag is de eerste dag van de kerstvakantie, als ik heel eerlijk mag zijn was ik er echt aan toe. A lot of people gaan op vakantie voor bijv. wintersport (like me!) of misschien zoeken ze juist de zon op. Maar wat als jouw ouders (of jijzelf als je op jezelf woont) hebben besloten dat jullie deze keer thuis blijven? Tja, dan heb je wel een probleempje want de kans is groot dat veel van je vriendinnen weg zijn.
Ik heb een aantal leuke tips bedacht voor wat je kan doen in deze 2 weeks of vacation.


1. Rondje bellen om te kijken wie wel thuis is
Geef de hoop vooral niet op als je denkt dat helemaal niemand van je vriendinnen thuis zijn! Misschien wel je beste vriendinnen of girls die dicht bij je staan maar je hebt vast ook wel friends besides them. Wellicht een kans om die oude school- vakantievriendin te bellen?
Bron: Weheartit.com
2. Dagje dierentuin
Dierentuinen blijven altijd leuk, tenminste... Dat vind ik in ieder geval! Het blijft leuk om met je familie of gezin lekker tussen de dieren rond te lopen en plaatjes te schieten, erg leuk voor op je blog of site, of gewoon voor in het plakboek.
Bron: Weheartit.com
3. Lekker even jezelf verwennen
Wanneer was het de laatste keer dat je een heel dagje niks heb gedaan? Vast lang geleden... Trek voor deze activiteit maar een hele dag uit want je mag voor vandaag overal heerlijk lang over doen. Douche of badder maar nu lekker een uur, voetenbadje, je nagels even lekker mooi maken, die nagelriem weer terug schuiven, noem het maar op! Als je het zelf liever niet doet dan kan je natuurlijk ook wat geld neer leggen voor een wellness center of iets vergelijkbaars.
Bron: Weheartit.com
4. Thuisbioscoop maken of naar de bios zelf
Waarom zou je altijd met anderen een film moeten kijken? Je doet het toch zelf? Je kan heel makkelijk zelf een thuisbioscoop maken door de ramen goed te verduisteren, popcorn, frisdrank, warme deken en klaar! Als je geen moeite wilt doen kan je natuurlijk ook gewoon naar de bioscoop zelf gaan
Bron: Weheartit.com
5. Shoppen!
Wij meiden weten dat heel goed, shoppen is heerlijk om te doen. Maak eerst wel van te voren even een lijstje wat je sowieso nodig hebt, veel fijner voor je portemonnee en altijd fijn om de dingen te hebben die je echt nodig hebt. 
Bron: Weheartit.com
Dit waren mijn 5 tips, er zijn er natuurlijk nog veel en veel meer maar deze 5 zou ik zelf ook nog wel kunnen doen.


Wat gaan jullie in de vakantie doen en als je niet op vakantie gaat, ben je van plan om 1 van deze dingen te gaan doen? Laat een reactie!


Liefs, Mariette

0 comments:

Post a Comment